Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

386 commentaren van in totaal 386 beoordelingen
Service
Dominique Soomer (Wormer)
24/05/2018
7

Ontspannen sfeer om administratie te doen terwijl de auto wordt gekeurd. Nette zaak. Zowel receptie als de werklui zijn vriendelijk en werd ik netjes gedag gezegd door elk personeelslid als ze mij passeerde bij de koffietafel, omdat ik daar aan het werk was.

Service
marja van der Werff (Amsterdam)
24/05/2018
9

Auto Beeks ervaar ik als een zeer prettige autodealer, laagdrempelig met prettig en vriendelijk personeel.

Service
Raymond Majoor (Wormerveer)
24/05/2018
9

Prima service , de mensen zijn vriendelijk en zijn bereid je indien nodig te helpen.

Service
Dhr.j.wolzak (Amsterdam)
17/05/2018
10

Correcte behandeling goede inschatting van kostenKom niet voor verrassingen te staan bij servicebeurten

Service
Nikolai Oom (Westzaan)
16/05/2018
8

Prima garage, alleen onderdelen zijn te duur door verplichte inkoop Toyota.

Service
Jacques Eissens (Zaandam)
04/05/2018
10

Een bedrijf met goede service, klantvriendelijk personeel, vakkundige mensen.Afspraken altijd op tijd, nooit verrassingen. Gewoon echt goed!

Service
Frans Strijdonck (Wormerveer)
02/05/2018
9

Zeer tevreden goede service prima geholoen.

Service
G. Purtseladze (Zaandam)
26/04/2018
10

Zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf, top dealer!

Service
Pieter de Leth (Zaandam)
25/04/2018
10

Goede garage. Mensen zijn bereid een stapje extra te zetten. Er wordt netjes gewerkt en er worden goede adviezen gegeven.

Service
Mevr.A.M.Hoenderdaal (Amsterdam)
24/04/2018
8

Pettige ontvangst, geduldige medewerkers, je voel je niet gedwongen om iets te kopen of te repareren.

Service
Jaco Brakenhoff (Zaandam)
19/04/2018
8

Online afspraken maken en zien wanneer er ruimte is, overzicht van kosten en je kunt verschillende onderhoud toevoegen of wijzigen. Je ziet wat kosten zijn.

Service
Mevr. M.J.Jager (Zaandam)
19/04/2018
9

Een prettige, klantgerichte zaak, waar wij ook in het verleden goede ervaringen hebben gehad, toen wij daar een Chevroltet Tacuma kochten (van dat merk was hij toen de Dealer).

Service
Jimmy Imanuel (Zaandam)
18/04/2018
8

goed

Service
Mevr Brouwer (Amsterdam )
18/04/2018
8

Service beurt was prima uitgevoerd Zou wel zo netjes zijn als de auto weer schoon en netjes wordt terug gegeven aan de klant

Service
E. MAST (Zaandam )
05/04/2018
10

Top garage ??

Service
E.Giltjes (Amsterdam)
04/04/2018
8

Eigenlijk tussen 7 en 8.Een prettige ontvangst goede communicatie en over het algemeen een nette en goed onderhouden auto terug.

Service
Karen Dolné
04/04/2018
8

Altijd goed geholpen, goede uitleg. wachtruimte wat minder

Service
W van Noord (Wormer)
04/04/2018
10

ik heb een prettige ervaring met deze firma altijd correct en meelevend

Service
Familie G.J.Schenk (Familie G.J. S)
28/03/2018
9

Het is een fijn bedrijf je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en ze proberen het wachten zo goed mogelijk te laten zijn. Ook wil men je eventueel ergens heen brengen of je kunt een fiets ter beschikking krijgen.

Service
R. Drenth (Amsterdam)
21/03/2018
7

Tevreden

Service
T.Hoop (Zaandam)
21/03/2018
9

aardige mensen die mee denken en moeite doen voor een goedkopere oplossing.

Service
William E. Kerrebijn (Zaandam)
21/03/2018
10

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk personeel.

Verkoop
Dhr. J. Janki
20/03/2018
9

Er werd netjes de tijd genomen. Goede onderlinge communicatie tussen de medewerkers. Via de mail ook altijd goede en snelle communicatie. Mijn eerste ervaring met een garage is wat dat betreft heel goed geweest.

Service
Aan de Geus (Koog aan de Zaan)
14/03/2018
10

hèt betrouwbare adres voor Uw Toyota en voor Uzelf!

Service
Jack (Zaandam)
14/03/2018
10

Top zaak: alles klopt hier!

Service
Kees Raaphorst (Assendelft)
14/03/2018
9

Bij Beeks maakt het niet uit wie je van het personeel en/of de eigenaar tegenkomt. Zij hebben allemaal uitstekende klantvriendelijke eigenschappen en geven een klant (in ieder geval mijn en mijn vrouw) het gevoel heel belangrijk voor ze te zijn.Ga zo door

Service
a c beyer (zaandam)
28/02/2018
8

klant vriendelijk juiste informatie vooraf mbt extra werkzaamheden en kosten goede tiidplanning etc.

Service
Will leydeckers (Wormerveer )
28/02/2018
7

Beter plannen van het werk

Service
Yunus Kaya (Koog a/d Zaan)
27/02/2018
9

Er zijn altijd mensen aanwezig die je van dienst kunnen zijn;duidelijke taakverdeling tussen receptie, verkopers en monteurs waardoor je weet met wie je te maken hebt;vriendelijke en behulpzame medewerkers;veel modellen aanwezig, zowel nieuw als occasions;je gaat er met een goed gevoel ernaar toe en weer met een goed gevoel weg.

Service
Marian Pilouw_Hogendorp (Koog a/d Zaan)
21/02/2018
10

Ik vind de behandeling van het personeel van Beeks t.o.v. de klanten heel vriendelijk en galant. Meer heb ik niets te zeggen en hoop dat deze toelichting duidelijk is.

Service
Dhr. M.van Marle (Krommenie)
13/02/2018
8

Goede service, persoonlijk contact,

Service
J.M. van den Hoorn
07/02/2018
10

We zien het bedrijf als een echt Zaans bedrijf -no nonsense- en dat spreekt ons aan

Service
alexander hoffschlag (amsterdam)
29/01/2018
9

omdat ze altijd voor je klaarstaan en naar mijn gevoel net iets meer geven om je een goed gevoel te geven een 9 omdat er in de winkel altijd wel iets is om te improven zoals schoonhouden en presentatie winkel de medewerkers zijn voor mij een 10

Service
J.Taams (Oostzaan)
24/01/2018
10

Goede service

Service
Richie Parmessar (Amsterdam )
16/01/2018
10

Werknemers bij Toyota Beeks staan je altijd netjes te woord, zijn super vriendelijk en denken ten alle tijden met je mee.Ook de werkplaats/monteurs zijn erg vriendelijk. Geven eventueel goede uitleg en is de werkplaats geen geheim. De juiste dealer voor uw Toyota!

Service
Annelies Timmermans (Koog aan de Zaan)
10/01/2018
10

Ik ben heel tevreden en mijn vertrouwen in deze dealer is groot. Ze zijn klantvriendelijk, de afspraken zijn vantevoren duidelijk en de benadering van de klant is correct en adequaat. Je kunt er altijd terecht voor een vraag of voor overleg. De manier van zaken doen is open en eerlijk.

Service
Anoniem
03/01/2018
10

Klantvriendelijkheid behulpzaam meedenken prima afspraken

Service
Marco (Zaandam)
27/12/2017
9

Je wordt vriendelijk geholpen

Service
M.Albers (Wormerveer)
21/12/2017
9

je word altijd goed geholpen

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Ik ben zeer tevreden.

Service
Anoniem
20/12/2017
7

BANDENWISSEL ZOMER/WINTER KOSTTE 1 UUR EN DRIEKWARTIER ZONDER ENIGE VOLDOENDE COMMUNICATIE OF VERREKENING IN ENIGE VORM

Service
n.a.c. mors (krommenie)
20/12/2017
9

prima service prettig personeel

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Alles perfect afgehandeld

Service
Yvon (Zaandam)
12/12/2017
8

Keurig netjes ,snel en vriendelijk.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Goede klant benadering en duidelijkheid waar Auto Beeks voor staat SERVICE. NIETS TE WENSEN OVER.

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Goede en duidelijke afspraken en informatie betreffende onderhoud en apk. Zeer tevreden! Bedankt

Service
Sjoke zondervan (Zaandam)
06/12/2017
9

Prima garage, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, fijne wachtruimte.

Service
van der Valk (Westzaan)
06/12/2017
9

Correcte en juiste behandeling. Aflevering binnen het tijdspad.

Service
Anoniem
23/11/2017
8

Fijne afhandeling en duidelijkheid over reparatie. Tevens worden altijd mijn banden opgepompt.

Service
Anoniem
15/11/2017
8

omdat er geen water bij de wijn word gedaan met anderen woorden dat we al 4 auto;s hebben gehad en we steeds de fietsendrager moesten bij betalen maar we leverden wel steeds een fietsdrager in

Service
Anoniem
08/11/2017
8

prima service, aardig en behulpzaam

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Prettig en vakkundige behandeling

Service
Gotsja Purtseladze (Zaandam)
01/11/2017
10

Zeer klantvriendelijk; Snelle en professionele service;Kwaliteit en garantie.

Service
Mudde (Westzaan)
01/11/2017
9

Vriendelijke ontvangst , vooraf bespreken van de te verwachten onderhoudswerkzaamheden. extra werk tijdig bespreken

Service
Anoniem
26/10/2017
8

top service

Service
Rob Hin (Zaandam)
25/10/2017
9

vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Goede service, goede reparaties, vriendelijk personeel

Verkoop
Anoniem
12/10/2017
8

Goede sfeer geen opdringerige verkoop

Service
Anoniem
12/10/2017
9

Ben zeer tevreden

Service
A.Oudekerk (Zaandam)
11/10/2017
10

Je word altijd vriendelijk ontvangen en de koffie staat klaar, en de reparaties worden goed uit gevoerd Ik kom er nu al zeven jaar en ben nog dik tevreden je krijgt een goede toelichting op het uit gevoerde werk.En je kunt er altijd terecht als er tussen door iets is.

Service
Harald Jørgensen (Zaandam)
14/09/2017
10

Garage Beeks heeft mij altijd open en eerlijk tegemoet getreden. Vanaf de verkoop van de auto, de gehele garantieperiode, en ook daarna heb ik geen klachten over het gedrag van de garage.

Service
Anoniem
13/09/2017
8

Zeer vriendelijke medewerkers en met een gedegen kennis van zaken.

Service
Mevr. Westra (Amsterdam)
13/09/2017
9

Correcte en hulpvaardige behandeling en geven het gevoel dat mijn auto daar in goede handen is

Service
Anoniem
12/09/2017
10

Wat een fijne garage! De medewerkers zijn transparant over de verwachte kosten en leggen de werkzaamheden goed uit. Ik had mijn auto een keer langsgebracht terwijl er achteraf niks aan de hand bleek te zijn (fout van mijn kant). De monteur heeft er enige tijd in gestoken voordat dit duidelijk was, maar bracht deze tijd niet in rekening. Dat noem ik nog eens topservice!

Service
Ingrid van der Velden (Zaandam)
06/09/2017
9

Prima garage, met goede service en prettig contact

Service
Mevr. G.M. Rabenort (Zaandam.)
06/09/2017
10

Alle medewerkers waar ik mee te maken heb gehad zijn vriendelijk, attent en behulpzaam.

Service
Frans Strijdonck (Wormerveer)
31/08/2017
9

prima en goed behandeld.

Service
Anoniem
30/08/2017
7

Zoals altijd een goed bezoek. Maar zoals ik al opgemerkt had, schrok ik alsnog van de prijs

Service
R Pols (Zaandam)
30/08/2017
8

Vriendelijk, krijg altijd een leenauto mee en reparaties worden netjes verzorgd.

Verkoop
Ron Hooijschuur (Koog aan de Zaan)
30/08/2017
10

Het is fijn binnen komen bij TOYOTA Beeks, een zeer attent team.

Service
Marc de Jong (Landsmeer)
23/08/2017
8

Behalve de koffie (lastig te verwerken op de nuchtere maag...) is alles hier prettig geregeld. Inmiddels heb ik hier mijn tweede auto voor onderhoud ondergebracht. Ik word altijd met alle egards behandeld. Hoef bijvoorbeeld niet eens mijn kenteken te vermelden als ik bel; dat weten ze al. Alle werkzaamheden worden altijd keurig volgens afspraak uitgevoerd. Zeer kundige en professionele receptiemedewerker(s). Wel mag er nog wat aan de uitstraling worden gedaan. Het mag wat frisser, lichter vooral, qua uitstraling.

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Toyota Auto Beeks Zaandam is een zeer klantvriendelijke dealer / garage, met vriendelijk en kundig personeel, zeer goede service, prettige omgeving, die ik van harte kan aanbevelen.

Service
p.Heij (westzaan)
16/08/2017
8

omdat ik over Auto Beeks wel te vrede ben.

Service
Anoniem
09/08/2017
10

Zeer tevreden,Monteur had doorgewerkt om mijn auto als nog op tijd klaar te krijgen.

Verkoop
Dhr. D. Hollemans (Koog aan de Zaan)
08/08/2017
10

Vriendelijke benadering en zeer behulpzaam.

Service
Anoniem
07/08/2017
8

De vriendelijkheid en de betrouwbaarheid

Service
Anoniem
04/08/2017
8

Ook hier geldt: een 8 is een mooi cijfer

Service
R. Lem (Zaandam)
02/08/2017
10

Zeer tevreden over services en afspraak onderhoudskosten ,bij afhalen auto kosten in mindering gebracht , rede remolie zag er nog netjes uit, het zijn maar kleine bedragen maar geeft mij een goed gevoel van deze dealer.

Service
Walter (Landsmeer)
02/08/2017
9

Goede service, vriendelijke mensen, goede ontvangst, goede en eerlijke adviezen.

Verkoop
J. van der Zee (Zaandam)
25/07/2017
10

Deskundig ,vriendelijk en Service met een grote S zo zou ik garage Beeks graag aan bevelen.Na een kort uitstapje naar een ander merk gelukkig weer terug bij Toyota Beeks.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Wij zijn erg tevreden.

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
8

Een goede service en je word vriendelijk behandeld

Verkoop
J.H.M. Kortekaas (Velsen Noord)
13/07/2017
10

Goede service, prettige sfeer.

Service
Dhr. Hollemans (Koog aan de Zaan)
12/07/2017
10

Vriendelijke ontvangst en deskundig personeel

Service
Hans Jas (Assendelft )
12/07/2017
10

Zeer netjes en keurig geholpen, 10

Verkoop
m.van Soeren (Zaandam)
06/07/2017
10

Ik werd op een enthousiaste manier benaderd. Professioneel en informatief.
Kreeg zeker het gevoel de klant koning is!

Service
Tabak (Krommenie)
05/07/2017
10

Betrouwbare dealer inzicht prijsopgave vooraf . Bij deze dealer is mij geen poot uitgedraaid dit tov Louwman Westpoort

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
9

Gewoon een goede dealer

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Zeer klantvriendelijk optreden van de medewerkers.
De garage maakt de indruk adequaat en modern uitgerust te zijn.
Laagdrempelig voor klanten (zoals ik) die eenvoudige uitleg vragen over de werking van bepaalde technieken.
Het handboek is daarvoor niet altijd helder genoeg.

Service
Anoniem
30/06/2017
10

Goede service en prettige ontvangst bij de receptie

Service
Anoniem
23/06/2017
9

Ik word vanaf begin van de aankoop altijd zeet vriendelijk geholpen ook als ik geen afspraak heb!

Service
Dhr. C.Spruijt (Assendelft)
22/06/2017
10

Zoals gewoonlijk ook bij deze grote beurt weer alles prima in orde, geen onverwachte verrassingen maar vervangen wat echt nodig is met toelichting door monteur en een rekening zoals verwacht. Top.

Service
P.Schuddeboom (Wormerveer)
21/06/2017
9

Fijn bedrijf,jammer dat de kleine beurt die normaal 1 uur deurt uitliep tot 2 uur,oorzaak andere werkzaamheden in de werkplaats waren uitgelopen,ik vind dit niet fijn en heb dat ook kenbaar gemaakt.

Service
Troy (Koog aan de Zaan)
09/06/2017
8

Vriendelijk personeel en goede service

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
8

Nette service

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Vriendelijk geholpen goed advies deskundig personeel

Service
Akram Doudouh (Assendelft)
31/05/2017
10

Toyota autobeeks zijn professioneel, aardig en vooral begripvol

Service
Anoniem
31/05/2017
9

goede service en vakkundig personeel. Persoonlijke benadering

Service
Ger Vrouwe (Assendelft)
31/05/2017
8

duidelijke communicatie. Prijzen voor de onderhoudsbeurt zijn op de Toyota side terug te vinden.
Ondanks stroomstoring voor het gedeelte van Zaandam waar de werkplaats is gevestigd, werkzaamheden
toch op tijd uit kunnen voeren!

Service
Theo Rijkhoff (Assendelft)
22/05/2017
9

Het zijn vak mensen en geven goeie service

Service
Jan Borsboom (Zaandam)
17/05/2017
9

Attente afhandeling van service en antwoorden op vragen

Service
Anoniem
11/05/2017
10

Ga zo door is al tijd perfect bij Auto Beeks

Service
Anoniem
10/05/2017
8

Volgens afspraak

Verkoop
Hr. Rob Gieles (Amsterdam)
10/05/2017
9

zeer klantgericht, vriendelijk en een goede after-service!

Service
Anoniem
08/05/2017
7

Tevreden

Service
Anoniem
03/05/2017
10

omdat de klant nog koning is bij Beeks

Verkoop
Anoniem
03/05/2017
8

Contact was duidelijk en de ontvangst en het contact in de showroom hartelijk.

Service
Dhr. Mantel (Zaandam)
03/05/2017
10

De klantvriendelijkheid is er goed en men staat open voor vragen die er zijn. In een rustige omgeving.

Verkoop
Jan Emmelot (Assendelft)
01/05/2017
10

Fantastisch geholpen door zeer vriendelijke verkoper.
Alle vragen werden naar tevredenheid beantwoord.
Daardoor was de Toyota C-HR hybride binnen een half uur verkocht.
Ik ging alleen maar even kijken naar het mooie model.

Service
Co Uitendaal (Zaandam)
28/04/2017
9

Betrouwbaar

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Fijne garage. Aardige mensen.

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Zeer fijn en snel geholpen , en de auto was zeer snel klaar

Verkoop
F.Boers (Zaandijk)
26/04/2017
8

Zeer correct, snel en professioneel.

Service
G.Penner (Wormer)
26/04/2017
9

9 is mijn hoogste beoordeling

Service
Anoniem
20/04/2017
9

Heel tevreden met de service.

Service
Anoniem
12/04/2017
8

goed contact en service

Service
J. Zegers (Oostzaan)
10/04/2017
10

Prima service

Verkoop
remco (oostzaan)
07/04/2017
9

zeer vriendelijk, geen opdringen, wordt werkelijk de tijd voor de klant genomen, duidelijk met uitleggen

Service
Anoniem
06/04/2017
7

het gaat allemaal in een correct contact met de receptie .
het is eveneens qua opgave een kwestie van vertrouwen en dat vertrouwen heeft hij ondanks
vele jaren klandizie niet echt beschaamd.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Auto Beeks BV is een prettige dealer. Klantvriendelijk en deskundig. Accurate en correcte communicatie.

Service
Anoniem
31/03/2017
9

Ik kom al een tijdje bij Auto Beeks in zaandam.
Personeel is erg vriendelijk.
Ik heb geen op of aanmerkingen.

Verkoop
Anoniem
29/03/2017
10

Wij werden als koning behandeld.

Service
Anoniem
29/03/2017
9

Goed en vriendelijk geholpen. Fiets meegekregen. Maar bij slecht weer kon ik vervangend vervoer krijgen.

Service
F. Thewessen (Amsterdam)
29/03/2017
10

Omdat je op een prettige manier geholpen wordt en je als klant gewaardeerd voelt.

Service
Alan de Geus (Koog aan de Zaan)
23/03/2017
10

Heb al vele jaren een goede en vertrouwde relatie met de dealer. De contacten verlopen steeds, net als bij mijn Toyota, gesmeerd.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

wij zijn heel tevreden!

Verkoop
Remko Huisman
23/03/2017
9

Goede service en vriendelijk personeel

Service
Petra labree (Zaandam )
17/03/2017
10

Tot nu toe alles goed

Service
Anoniem
16/03/2017
9

goede auto...zeer vriendelijk personeel....goede garage

Verkoop
J.T van Straten (Zaandam)
16/03/2017
10

Een zaak waar je altijd kan binnenlopen, vriendelijk wordt te woord gestaan en waar afspraak afspraak is. De verkoper is een leuke spontane vent die zijn vak verstaat. Uiteindelijk een goede deal kunnen maken. Uit ervaring weet ook dat het personeel in de garage zelf zeer vakkundig is. Al met al.....een top garage.

Service
Anoniem
08/03/2017
7

Rustige nette garage.

Service
Anoniem
08/03/2017
9

Prima ontvangst Bij de receptie kende men onze naam, terwijl we maar 1 keer per jaar voor APK en een onderhoudsbeurt komen. Nooit problemen.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
10

Wij zijn erg tevreden over de vriendelijke benadering en de uitgebreide uitleg door de verkoper bij onze informatieve bezoeken. Ook van het ophalen van onze nieuwe Toyota C-HR hadden ze "een feestje" gemaakt door deze als kado in te pakken. Heel attent.

Service
Anoniem
08/03/2017
8

Ik word heel goed geholpen. Er wordt naar mijn wensen geluisterd. Ook heel handig dat ik een leenfiets mag gebruiken tijdens het onderhoud.

Service
Harm FRis (Zaandam)
08/03/2017
10

Er wordt hier altijd correct gehandeld!

Service
W van Noord (Wormer)
08/03/2017
10

Men neemt tijd en je kan alles vragen . Personeel is behulpzaam vriendelijk en prima service

Service
Anoniem
03/03/2017
8

Gastvrije ontvangst, vriendelijke mensen en goede service. En dat betekent inclusief de auto schoner terug (matten schoon) dan hoe deze het onderhoud in ging. En ook nog een proefrit gemaakt met de hybrid CR.

Service
Anoniem
02/03/2017
10

De problemen met onze auto werden sneller verholpen dan met een andere dealer mogelijk was. Verder waren de kosten lager dan geschat.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

prima garage, keurig op tijd, gratis leenfiets ter beschikking (meer heb ik niet nodig) en alles voor een redelijke prijs

Verkoop
Anoniem
22/02/2017
10

Service en klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
22/02/2017
10

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Mogelijk om een werktafel en wifi te gebruiken en met een kop koffie op de onderhoudsbeurt te wachten. Kom hier al jaren naar volle tevredenheid en reeds vier nieuwe autos hier gekocht.

Verkoop
C.Roelofs (Amsterdam)
22/02/2017
9

Ik vind de sfeer goed

Service
Anoniem
17/02/2017
10

vakmensen

Service
alexander hoffschlag (amsterdam)
15/02/2017
9

staan altijd voor je klaar zijn netjes en vriendelijk altijd in voor wat social talk nooit te beroerd om te kijken als er wat is niks op aan te merken behalve de vraag over shone auto terug gaf ik een 9 omdat hij niet schoon van binnen en of van buiten afgeleverd word ik wist ook niet dat dit hoort anders gewoon een dikke 10 blij met mijn dealer en zijn personeel zal niet gauw weggaan hier

Service
Frans Strijdonck (Wormerveer)
14/02/2017
10

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Service
Rm tambach (Krommenie)
14/02/2017
10

Uitstekende garage en receptie

Service
Dick de Jong (Zaandijk)
25/01/2017
8

omdat de behandeling persoonlijk en uitstekend was.

Service
Anoniem
04/01/2017
10

Vriendelijkheid, geduld

Service
Jaco Brakenhoff (Zaandam)
03/01/2017
8

Goede service

Service
Mario Westmaas (Amsterdam)
18/11/2016
7

ik ben wel tevreden, maar de problemen worden niet altijd opgelost, en de tijdafspraken worden niet nagekomen.

Service
Anoniem
19/10/2016
9

Service gericht. Denken mee

Service
Anoniem
17/10/2016
10

Dit is voor mij een bedrijf die zijn klanten vriendelijk ontvangt maar ook zij werk op de goede manier doet wat je af spreekt gebeurt ook ik kan alleen maar zeggen goede service's

Service
Anoniem
12/10/2016
9

Snelle service, goede uitleg. En ik kon er op een voor mij prettige tijd terecht.

Service
Anoniem
05/10/2016
6

Ze zijn aardig maar ik heb het idee dat men mij wat extra geld probeert afhandig te maken.

Service
Anoniem
05/10/2016
8

ik vind een 8 een uitstekende beoordeling. ze zijn bekwaam en werken open met ruggespraak.

Service
Coby de Boer (Zaandijk)
29/09/2016
10

Alles is prima! Klantvriendelijk, uitleg over de werkzaamheden aan de auto, prima afhandeling!

Service
Anoniem
07/09/2016
10

Vriendelijke mensen, eerlijke voorlichting en open communicatie

Service
Saskia Hoffmann (Amstelveen)
08/08/2016
10

Mijn beoordelingen van deze dealer zijn altijd uitstekend geweest. Deze keer ging het niet over een reguliere servicebeurt, maar een kwam ik in de garage omdat ik vond dat de auto meer geluid maakte. De receptionist testte de auto, constateerde het probleem, vond dat het niet verantwoord was om met de auto te rijden en regelde onmiddellijk een vervangende auto. Hiervoor heb ik niet hoeven betalen. Zelfs de benzine hoefde ik niet af te rekenen. Echt een geweldige service!

Service
Anoniem
27/07/2016
9

Zeer betrouwbaar en goede service: als iets niet persé nodig is gebeurt het niet, als het wel nodig is gebeurt het goed! Altijd met goede uitleg en vriendelijk! Ik woon niet in Zaandam, maar rijd er voor deze garage graag heen!

Service
Anoniem
27/07/2016
10

Prima firma met persoonlijke benadering, men (her)kent zijn klanten.

Verkoop
Leen Zwaal (Westzaan)
19/07/2016
10

Ik ben zeer tevreden met deze dealer een grote pluim.

Service
Anoniem
13/07/2016
10

Prettige sfeer, persoonlijke klantervaring en heldere afspraken die worden nageleefd. Zeker een betrouwbare dealer.

Verkoop
A.Jongeneel (Assendelft)
06/07/2016
10

Omdat alles naar wens was.

Service
Anoniem
29/06/2016
8

service gericht personeel, altijd op afgesproken tijd auto klaar, altijd overleg bij extra kosten

Service
landzaat (zaandam )
29/06/2016
10

Zeer vriendelijk balie personeel

Service
Anoniem
23/06/2016
10

Uitstekende service. Men denkt met je mee. Is oplossingsgericht. Houdt zich aan de afspraak. Neemt de tijd en is vriendelijk.

Service
Anoniem
23/06/2016
10

Ik wordt altijd heel goed, correct, vriendelijk, accuraat te woord gestaan en alle afspraken worden goed nagekomen.

Service
Gerrit Scholts (Oostzaan)
23/06/2016
9

Omdat de service prima is.

Service
Anoniem
16/06/2016
6

Ik denk dat ze zelf dingen kapotmaken in de auto zodat we terugkomen en repareren, want het kan geen toeval zijn. Ik rij mijn auto al jaren en ik weet precies wanneer mijn auto wat mankeerd, ik breng de auto heel naar de garage en als ik hem ophaal dan trilt de uitlaat van de auto enorm tijdens het rijden, sorry hoor dit is geen toeval

Service
Anoniem
16/06/2016
9

Vriendelijke bediening, zeer hulpvaardig en een fotografisch geheugen van de baliemedewerker.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Komen hun afspraken na. Wordt als klant gewaardeerd

Verkoop
Bron (Assendelft)
15/06/2016
9

Een gewoon rustig bedrijf, klantvriendelijk en allemaal betrokken.

Service
Dirk van de Water (Zaandam)
14/06/2016
10

Ik waardeer mijn dealer voor zijn zeer grote klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Service
Jan Visscher (Purmerend)
09/06/2016
10

Open, transparant, zeer vriendelijk personeel, open en eerlijk over kosten, geven duidelijk aan als ik iets wil, bv airco-beurt , dat dat niet nodig is omdat t vorig jaar al gebeurd is en komend jaar weer bij de beurt gedaan word!

Verkoop
J G Poulissen (Krommenie)
08/06/2016
8

Servicegevoeligheid. Inlevingsvermogen.

Service
Troy (Zaandam)
08/06/2016
8

Nogmaals,goede service ,beleefd en behulpzaam personeel.De meneer bij de receptie is fantastisch
Hoop dat de service altijd zo mag blijven .

Service
Theo Rijkhoff (Assendelft)
26/05/2016
9

Geen klachten ,en ze zijn klant vriendelijk

Service
R. Balfoort (Zaandam)
25/05/2016
10

Het personeel is zeer klantvriendelijk, persoonsgerichte benadering, goede service en betrokken

Service
a.m. karhof (zaandam)
18/05/2016
10

snelle service , en een vriendelijke correcte bejegening

Service
Lmlouman gouweleeuw (Zaandam)
18/05/2016
9

Mensen zijn altijd aardig

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

dealer die al zijn afspraken nakomt, goede inruilprijs

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Uitstekend geadviseerd over gedaan en toekomstig onderhoud met mijn gebruik van mijn Toyota. Einde van de dag autootje schoner terug gekregen dan ik hem had achtergelaten!

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Goede ontvangst en goede service

Service
Jos Kortekaas (Velsen Noord)
29/04/2016
10

De uitstekende service van de werkplaats. De korte doorlooptijd van de werkzaamheden waardoor je kan blijven wachten bij een lekkere kop koffie.

Verkoop
Rob Tambach (Krommenie)
29/04/2016
9

Goed geregeld, alles

Service
Mevr. Basdew (Haarlem )
25/04/2016
9

Personeel is altijd vriendelijk. Doen hun werk met enorme passie. Zelfs als de rekening hoog is, ga je tevreden weg

Verkoop
Anoniem
22/04/2016
8

Een 8 is een goede beoordeling. Ik heb nog geen ervaring met de dealer bij garagebezoeken.

Service
M.Blom (Alkmaar)
20/04/2016
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Anoniem
13/04/2016
10

vlotte en betrouwbare sevice

Verkoop
Dhr .W.van. Noord (Wormer)
07/04/2016
9

service goed

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Garage maakt een correcte indruk, afspraak op tijd en wachttijd goed ingeschat

Service
mw.B.Bosman (Zaandam)
06/04/2016
10

het team is er altijd meteen
voor de klant en werken efficiënt en oplossings gericht.
Correct en Klantvriendelijk!

Service
Anoniem
31/03/2016
9

wij zijn zeer tevreden

Service
Alan de Geus (Koog aan de Zaan)
23/03/2016
9

Al jaren een betrouwbaar adres voor mijn Toyota, maar ook voor mij. Altijd plezierig contact met iedereen.

Service
Anoniem
23/03/2016
9

Goede service, eerlijk personeel en goede prijs- kwaliteit verhouding.

Service
F.C. Strijdonck (Wormerveer )
23/03/2016
10

Vakkundig netjes vriendelijk behulpzaam

Service
mevr. G.M. Rabenort (Zaandam.)
23/03/2016
10

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, zowel aan de telefoon als in de zaak. Ik vertrouw hen helemaal. Ik heb er zelf geen verstand van. Vrouw van bijna 81.

Verkoop
J Pepping (Ursem)
16/03/2016
9

Perfect en persoonlijk geholpen.

Service
Anoniem
14/03/2016
9

gewoon een goede zaak, zonder overdreven gedienstig te zijn, denken mee met de klant, zijn eerlijk en daardoor een redelijke prijs, hebben leenfietsen voor terug naar huis

Service
L. Melk (Assendelft)
03/03/2016
8

Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk

Verkoop
Anoniem
24/02/2016
7

Na aflevering van de auto ben ik niet gebeld door de verkoper.
Zoals in de standaard brief : om de 2 weken worden de informatie bijgewerkt, maar niet met de klant gedeeld.

Service
Dhr.L.ZwaalWest
24/02/2016
10

Het is gewoon een geweldeg bedrijf met een stel fijne mensen.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Goede kwaliteit auto en goede services bij reparaties.

Service
Anoniem
17/02/2016
9

ik ben uiterst tevreden. je staat niet voor verrassingen

Service
Harm J.H. Fris (Zaandam)
17/02/2016
10

Prettige persoonlijke behandeling!

Service
Willy Kerrebijn (Zaandam)
17/02/2016
8

Ik ben zeer vriendelijk ontvangen als zijnde nieuwe klant, er werd duidelijk uitgelegd wat voor onderhoud aan mijn auto werd verricht, ik heb slechtere ervaring gehad met mijn vorige dealer.

Service
Anoniem
03/02/2016
10

Eerlijk, open, betrouwbaar, volledig

Service
Anoniem
03/02/2016
8

Klant vriendelijk.

Verkoop
Dieuwie Veltrop (Krommenie)
01/02/2016
10

Goede service en vriendelijke verkoper

Service
P.K. Schwebke (Oostzaan)
01/02/2016
9

prettige ontvangst. goede service. direct behulpzaam

Service
klaas zaandijk van slooten (zaandijk)
28/01/2016
8

ik vind het updaten van de tomtom te duur

Service
Anoniem
27/01/2016
9

Men (her)kent de klant persoonlijk en de behandeling is zeer voorkomend en correct.

Service
Hans Groos (Oostzaan)
27/01/2016
8

Goed en correct geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

Service
J.F. van der Meijden (Zaandam)
20/01/2016
9

Uitstekende service, vriendelijk en deskundig personeel

Service
Mevr. B Pfaltzgraff (Zaandijk)
20/01/2016
10

Wij worden altijd goed geholpen en zeer vriendelijk ontvangen. Klachten worden snel opgelost.

Service
Anoniem
08/01/2016
10

Sinds 2005 klant en heb alleen goede ervaring.

Service
Dhr. A. Zegers (Zaandam )
06/01/2016
10

Gewoon heel goed, en prima koffie

Service
Anoniem
04/01/2016
8

Ik vind de dealer:
- zeer duidelijk met afspraken
- heeft een goede tijdsplanning
- de werkzaamheden aan mijn auto worden goed uitgevoerd
- is zeer klantvriendelijk

Service
Piet Brouwer (Oostzaan)
04/01/2016
10

Je wordt zeer klantvriendelijk geholpen, het maakt niet uit door wie, de verkoper, de werkplaatsreceptie, de monteur, ze zijn allemaal op hun vakgebied zeer vakkundig. Als er iets aan de auto buiten de normale onderhoudsbeurt moet gebeuren wordt je netjes van te voren gebeld en duidelijke uitleg hierover gegeven. Men staat direct voor je klaar als er iets met de auto is bijv. het bluetooth-verbinding tussen mijn mobile telefoon en de auto te herstellen. Top Hoor!!

Service
Annelies Timmermans (Koog aan de Zaan)
30/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden over deze dealer en zal hem zeker aan anderen aanbevelen. Je wordt hartelijk ontvangen en ik vind de mensen waar ik mee te maken heb gehad, heel klantgericht, duidelijk en correct. Er wordt altijd vantevoren overlegd, wat b.v. de eventuele kosten zullen zijn; je komt dus nooit voor verrassingen te staan. De gemaakte afspraken worden nagekomen en als er vragen of eventuele problemen zijn, worden die naar volle tevredenheid opgelost.

Service
Theo de Boer (Zaandam)
30/12/2015
8

een 8 is prima, niet overdrijven!

Service
Mevr. Van den Broek (Purmerend)
24/12/2015
8

De vriendelijkheid en uitleg van het op te lossen probleem waren ruimvoldoende

Service
Mevr. L.H. van Tongeren (Oostzaan)
09/12/2015
9

Vriendelijkheid van het personeel (vooral de jongeman aan de receptie). Klantvriendelijkheid is toegenomen.
Auto werd schoon afgeleverd. Kaartje van de monteur met naam in de auto aan de spiegel.

Service
Anoniem
26/11/2015
8

Goede Service met een heldere uitleg.

Service
Anoniem
25/11/2015
8

goede service en vriendelijk te woord gestaan

Service
FER Molenmaker (aMSTERDAM)
19/11/2015
10

men is zeer behulpzaam

Service
Anoniem
16/11/2015
8

Ik vind dit een hoog cijfer.

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Kon op korte termijn terecht. Snelle en vriendelijke service.

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Ze zijn eerlijk oprecht en goede service

Service
Anoniem
28/10/2015
10

The person i talked to was kind and helpful. The waiting room was clean.

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
10

Klantvriendelijk behulpzaam

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
10

Werd vriendelijk geholpen, met duidelijke uitleg. Traject van kijken naar aankoop ging makkelijk en snel.

Service
Anoniem
21/10/2015
8

Correcte behandeling zonder bijzonderheden.

Service
Anoniem
14/10/2015
10

Goede contacten en service! Heel tevreden!

Verkoop
Cees Stam (Koog aan de Zaan)
12/10/2015
9

Deze dealer is zeer klantvriendelijk, attent en behulpzaam bij de keuze en opties van de auto. Tevens bereid om verder dan de auto mee te denken, in mijn geval de fietsendrager. Ook na aflevering werd er nog even geinformeerd of alles naar wens was.

Verkoop
Gery Hottentot (Assendelft )
07/10/2015
10

Goede voorlichting en een vriendelijke benadering

Verkoop
K. Matty (Almere)
07/10/2015
10

Top service, heel vriendelijk en professioneel.

Verkoop
d.j dekker (krommenie)
05/10/2015
10

goede service

Service
Anoniem
30/09/2015
10

Dit is een betrouwbare garage. Wanneer u een afspraak heeft wordt er direct naar de auto gekeken en ben je vrij mee te kijken, je hebt dus de mogelijkheid te wachten tot de auto klaar is. Je kan er ook voor kiezen je auto achter te laten en hem later op te halen, de auto staat dan altijd netjes klaar. Wanneer je om een prijsindicatie vraagt zijn zij eerlijk en heb ik nooit meer hoeven betalen dan vooraf met mij is afgesproken. Wanneer er onverwacht toch meer kosten zouden worden gemaakt word je altijd vooraf gebeld. De wachtruimte is gastvrij ingericht en de koffie/thee staat altijd klaar. Heel fijn dus.

Verkoop
Hennie Goetjes (Zaandam)
24/09/2015
10

klant staat voorop, dienstverlening en vriendelijkheid. Daarnaast vakkundig. ook de kleinschaligheid ervaar ik als prettig

Verkoop
Marc de Jong (Landsmeer)
23/09/2015
9

Ik was al fan van het merk Toyota. Een dealer kan dat verknallen of versterken. En deze dealer heeft mij alleen nog maar enthousiaster gemaakt. Goeie service, nette, aardige en professionele mensen.

Verkoop
Anoniem
21/09/2015
10

De manier van ontvangst en de vriendelijkheid van de mensen bij de dealer en de manier hoe ze de mensen behandelen.

Verkoop
Anoniem
18/09/2015
9

Vriendelijk geholpen, goede en duidelijke uitleg, service.

Service
Anoniem
18/09/2015
10

Om dat de service prima in orde zijn, als ik bel voor een probleem met de auto kan ik altijd snel terecht.
altijd vriendelijke mensen. en een goede uitvoering van de klachten.

Service
Yvon ten Siethoff (Zaandam)
17/09/2015
9

Wordt goed geholpen klant vriendelijk, tevreden.

Service
a.m van Assema (Krommenie)
16/09/2015
10

goed en deskundig personeel

Service
Dhr. J. Schavemaker (Assendelft)
16/09/2015
9

Ik ben zeer tevreden over de Toyota Prius, die ik momenteel rij en dat geld ook voor de garageboys van Toyota Beeks, die de auto goed onderhouden, zodat ik probleemloos kan rijden. Toppie !!

Service
Coby de Boer (Zaandijk)
11/09/2015
10

Prima service! Kundig en vriendelijk personeel.

Service
Holterman (Zaandam)
11/09/2015
9

Je wordt er goed geholpen

Service
Mevr. C. Brouwer (Amsterdam)
11/09/2015
9

Tevredenheid

Verkoop
Rob (Assendelft)
11/09/2015
9

Vriendelijk, kundig, komt afspraken na en geeft aandacht.

Service
Ingrid van der Velden (Zaandam)
26/08/2015
9

Bedrijf met prettig personeel en prima service

Verkoop
Stef. Hagedoorn (Krommenie)
26/08/2015
8

Dichtbij

Service
Anoniem
20/08/2015
8

Deze dealer denkt mee met de klant en zal (naar mijn ervaring) niet snel met onnodige werkplaatshandelingen of onkosten komen. Ik word ook altijd netjes gebeld als er vragen zijn over werkzaamheden. Mijn ervaring met de receptie is ook erg goed. Vriendelijke en behulpzame mensen.

Service
Gerda M. Rabenort (Zaandam)
19/08/2015
10

prettig, vriendelijk, behulpzaam, en rustig

Service
Anoniem
17/08/2015
9

Een zeer betrouwbare dealer. Klantvriendelijk, betaalbaar, meedenkend en servicegericht. Ik ben zeer tevreden, aan te raden dus!

Service
Els van der Kleij (Amsterdam)
13/08/2015
9

Tevreden klant

Service
Anoniem
11/08/2015
8

Het is echt een 8 waard.

Service
R. Lem (zaandam)
03/08/2015
10

ik rij nu 4 jaar toyota naar allen tevredenheid, de afspraken en onderhouds beurten en dat is 1x per jaar verlopen altijd vlekkenloos!

Verkoop
Anoniem
29/07/2015
9

gezellige vrolijke medewerkers die je graag helpen aan/met je nieuwe auto.

Verkoop
Frans Strijdonck (Wormerveer)
29/07/2015
10

Alle medewerkers zijn zeer behulpzaam vriendelijk en kundig heb veel vertrouwen.

Service
Anoniem
23/07/2015
8

Zeer service-gericht, alle aandacht voor je probleem en altijd proberend hier een juist antwoord op te geven.

Service
R.P.Braun (Zaandam)
23/07/2015
10

Prima ontvangst. Auto op tijd klaar.

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Het gebouw en de service.

Service
Henk Oldeburg (Assendelft)
15/07/2015
10

Alles is er tot in de puntjes verzorgt

Service
Anoniem
13/07/2015
9

Ze zijn heel aardig en behulpzaam.

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Top garage / dealer! Zeer betrouwbaar, vriendelijk, klantgericht. Geven duidelijke open uitleg over waarom wel/niet iets wordt geadviseerd, het belang van de klant staat voorop.

Verkoop
Anoniem
08/07/2015
8

klantvriendelijk personeel, enthousiaste ontvangst, laagdrempelige showroom

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Pro-actief meegedacht, houden je op de hoogte, zijn flexibel, werkzaamheden perfect gedaan en leveren extra-service

Service
Anoniem
08/07/2015
10

omdat ik snel geholpen ben en dat de auto zo snel klaar is

Service
m.j landzaat (zaandam )
08/07/2015
9

Dit heb al door gegeven, ik ben zeer te vreden

Service
Cees Spruijt (Assendelft)
24/06/2015
9

Zeer tevreden en klantvriendelijk en alles
volgens afspraak

Service
Dhr. R. Groot (Wormerveer)
24/06/2015
8

Heldere afspraken en prijsopgave, goede service en correct uitgevoerd onderhoud

Service
Anoniem
18/06/2015
9

alles was goed

Service
Dhr. G. F. Scholts (Oostzaan)
18/06/2015
10

Word adequaat op mijn vragen en opmerkingen gereageerd, mensen zijn allemaal vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Betrouwbaar, eerlijk, nauwkeurig, open, gewoon top !!!

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Het is een aanrader, we zijn super tevreden. Er is altijd koffie, een leen auto of een fiets je bent dus nooit onthand.

Service
Ron Hooijschuur (Koog aan de Zaan)
17/06/2015
9

Vertrouwd binnen komen.

Service
Anoniem
03/06/2015
8

vriendelijk personeel, goede service

Service
Henk Ummels (Assendelft)
03/06/2015
10

Prima service, aardige en behulpzame mensen, volledig tevreden

Service
Angelique Keylard (Zaandam)
27/05/2015
10

Erg vriendelijke medewerkers, zowel de receptie als de werkplaatsmedewerker. Ik ben vooraf goed geïnformeerd over de tijd die het onderhoud in beslag zou nemen en achteraf ben ik geïnformeerd wat er precies is uitgevoerd. Al met al een erg prettige ervaring.

Service
Anoniem
18/05/2015
9

je woord netjus behandeld als klant en alles is perfect

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Hoewel het voor de hand ligt om aankoop en onderhoud van mijn auto in mijn woonplaats te laten plaatsvinden, geef ik duidelijk de voorkeur aan deze dealer. Na een minder prettige incident bij de dealer in Purmerend ben ik blij dat ik ben overgestapt naar Zaandam, alhoewel de dealer in Purmerend natuurlijk -gezien de afstand- makkelijker zou zijn geweest.

Service
Francisco J. Minguez Garcia (Zaandam)
13/05/2015
9

Wederom uitstekend geholpen. Vriendelijk, duidelijk, to the point, kortom aan verwachtingen voldaan

Service
Hr. J.H.M. Kortekaas (Velsen Noord)
13/05/2015
9

Goede afspraken en goede uitvoering van werkzaamheden. Zeer nette behandeling bij de receptie.

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Hoewel het voor de hand ligt om aankoop en onderhoud van mijn auto in mijn woonplaats te laten plaatsvinden, geef ik duidelijk de voorkeur aan deze dealer. Na een minder prettige incident bij de dealer in Purmerend ben ik blij dat ik ben overgestapt naar Zaandam, alhoewel de dealer in Purmerend natuurlijk -gezien de afstand- makkelijker zou zijn geweest.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Ik ben tevreden over de garage

Service
P.K. Schwebke (Oostzaan)
29/04/2015
9

altijd vriendelijke ontvangst

Service
R. Pols (Zaandam)
29/04/2015
8

Nette dealer, met een kleine kanttekening. Zou fijn zijn als je je auto na een beurt ophaald deze als service door de wasstraat gehaald is. Er wordt een kaartje in de auto gehangen met de tekst fijn dat u vertrouwen in ons hebt maar geen van de monteurs, verkopers of controleurs is opgevallen dat het batterijtje van je afstandsbediening wat 50 cent kost aan vervanging toe was terwijl het dashboard dit aangaf!

Service
Ton Hal (Koog aan de Zaan)
29/04/2015
9

Betrouwbaar, afspraak nakomend personeel. Goede voorlichting en zeer vriendelijk personeel. Toyota Auris heeft mij niet teleurgesteld.

Service
Jack van Straten (Zaandam)
01/04/2015
10

In de hele garage kan ik gewoon zeggen: alles klopt! Vriendelijk, gezellig en de gemaakte afspraken worden nagelkomen en al het personeel zijn gewoon vakmensen!

Service
J. Zegers
30/03/2015
10

Tevreden over het geheel.

Service
Mevrouw A Brans Filius (Zaandam)
25/03/2015
8

Ik ben goed en vriendelijk geholpen.
Ze hebben gezorgd dat ik naar huis werd gebracht.
Service was goed

Service
Paul Gill (Krommenie)
25/03/2015
9

vriendelijk en behulpzaam

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
9

vriendelijke en kundige verkoper

Service
Harm Fris (Zaandam)
11/03/2015
10

prima service!

Service
Francisco J. Minguez Garcia (Zaandam)
10/03/2015
9

Ze zijn vriendelijk en duidelijk, service gericht zoals het hoort, altijd bereid om mij te helpen en kwaliteit leveren.

Verkoop
Anoniem
03/03/2015
9

Een prettig adres om een nieuwe auto te kopen, met de juiste aandacht voor de klant zonder opdringerig te zijn. V.w.b. de service hebben we nog geen ervaring, maar wel veel vertrouwen.

Verkoop
Anoniem
25/02/2015
9

We waren tevreden van het begin tot het eind

Service
Frans Strijdonck (Wormerveer)
19/02/2015
10

Betrouwbaar vriendelijk goed geholpen komen afspraak na

Service
J.H. Visscher (Purmerend)
18/02/2015
10

Klantvriendelijk, transparant, vriendelijk personeel, veel vakkennis, zeer goede service!

Service
R.Tromp (Koog aan de zaan)
18/02/2015
8

beurten altijd op tijd klaar
receptie mederwerker Rico zeer klantvriendelijk en ter zake kundig.

Service
Anoniem
11/02/2015
8

zelf zeer tevreden

Service
Anoniem
05/02/2015
10

Mijn inziens is alles uitstekend geregeld.

Service
Anoniem
29/01/2015
8

Ik heb een keuring laten doen en toen kwam naar voren dat er een lamp en ruitewisser vervangen moest worden. Alleen ze hebben van te voren geen prijsopgave gegeven., dat had ik fijn gevonden als het wel verteld was. Nu stond ik voor verrassing voor het wat er gedaan was. Achteraf vond ik prijs daarvoor best duur.

Service
Anoniem
28/01/2015
10

Wij hebben tijdens onderhandeling van de verkoop van onze oude auto's en de koop van de nieuwe een eerlijke en prettige ervaring gehad. Bij de receptie zijn we zeer voorkomend en informatief behandeld juist tijdens de garantietijd. Wij werden dringend verzocht ook de kleinste klachten te melden. Die werden danook onderzocht en verholpen.

Verkoop
Johan Mel (Oostzaan)
26/01/2015
10

Je word er altijd vriendelijk behandeld en ook zeer persoonlijk, ze kennen je bij naam

Verkoop
Leo van der Meeren (best 5684wv 2j)
26/01/2015
10

een Supper Bedrijf

Verkoop
Marion Bastiaan (Zaandam)
30/12/2014
10

Alles was goed en perfect,aardig en nam alle tijd voor ons.

Service
Richie P (Amsterdam)
30/12/2014
10

De medewerkers van Toyota Beeks zijn vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar.
Helpen en denken altijd mee.

De juiste Toyota dealer/garage voor uw Toyota!

Service
Anoniem
24/12/2014
8

goeie service, aardige mensen

Service
Anoniem
03/12/2014
9

Heb diverse auto's bij hen gekocht en altijd werd alles correct afgewerkt.

Service
Bea Pfaltzgraff (Zaandijk)
03/12/2014
10

Wij worden keurig geholpen en zijn tevreden met onze dealer

Verkoop
Anoniem
19/11/2014
10

positieve ervaring met de verkopers, ook bij aflevering van de auto veel tijd en aandacht

Verkoop
Schoenmaker (Zaandijk)
12/11/2014
10

Vriendelijk, uiterst correct en duidelijk geholpen met een goede en rustige uitleg. Met vertrouwen geholpen.

Service
Anoniem
28/10/2014
8

Heldere afspraken en vooraf opgave kosten.
De fysieke uitstraling van de vestigingsplek( aan de doorgaande weg) laat te wensen over, temeer omdat de entree en het gebouw op zich er goed uitziet.

Service
Anoniem
27/10/2014
5

Vertrouwen is laag, is een gevoelskwestie denk ik. Het doet koud en onpersoonlijk aan als je binnen stapt. Je koopt een auto van 14000,00 euro, dan is de eerste beurt ineens niet meer gratis, ze vervangen ruitenvloeistof die helemaal vol zit, moet je dan ook voor betalen, terwijl je 'm net gevuld hebt. Kleine beurt duurt hele dag zodat je een leen auto nodig hebt en die vervolgens ook moet betalen. Service???
Helaas wel betere garage's meegemaakt, daarom valt deze tegen.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
9

Betrouwbaar klantvriendelijk integer en goede service.

Verkoop
Anoniem
21/10/2014
10

Betrouwbaar, prettig in de omgang. Heel vrij gelaten in onze keuze.

Service
Anoniem
21/10/2014
8

ben tevreden

Service
Anoniem
20/10/2014
8

Geen extra handelingen aanpraten, goede afspraken, creatief meedenken om kosten laag te houden, vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
20/10/2014
8

vriendelijke bejegening, deskundige uitstraling.

Verkoop
Dhr. C. Snel (Assendelft)
20/10/2014
9

prima contact en uitleg

Service
Dhr A.Oudekerk (Zaandam)
14/10/2014
10

Om dat je daar altijd vriendelijk word ontvangen en de vragen netjes worden beantwoord,en mijn auto er weer keurig uit ziet na een onderhoudsbeurt, en de werkzaamheden goed zijn uit gevoerd

Service
rob groot (zandam)
14/10/2014
10

gewoon goed en niet duur

Service
Anoniem
13/10/2014
9

Prima Service.

Service
Anoniem
13/10/2014
9

Vriendelijk personeel. Goed werk. Behulpzaam.

Service
Anoniem
13/10/2014
8

Afhandeling correct
iets meer authentiek
wat royaler voor kleine reparaties als er als een flink bedrag aan groot onderhoud wordt besteed. ( the extra mile)

Service
J.H.Binnekade (Zaandam)
13/10/2014
10

zeer vriendelijk en correct en vrolijk ik ben zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
09/10/2014
9

betrouwbaar

Service
Anoniem
09/10/2014
8

Zeer tevrede

Service
Inge Bracher (Westzaan)
08/10/2014
10

Ik vind Beeks gewoonweg een goede en attente dealer die mijn Toyota Corolla Verso goed onderhoudt.

Service
Anoniem
07/10/2014
8

De service is prima,klantvriendelijk

Service
Anoniem
07/10/2014
9

Heel vriendelijke garage die zijn klanten kent

Service
Jelle Hengeveld (Assendelft)
06/10/2014
9

Een eerlijke dealer.

Service
Mevrouw L.H. van Tongeren (Oostzaan)
06/10/2014
9

Ben tevreden. Heb geen klachten. Ben altijd correct behandeld. Vriendelijk personeel.

Verkoop
Sonja Plasier (zaandijk)
02/10/2014
9

Mijn schoonvader heeft zijn hele leven TOYOTA, gereden,dus ik nu ook

Service
Carla Fenger (Assendelft)
01/10/2014
9

Ik ben er altijd naar tevredenheid geholpen. Ooit een probleempje gehad maar dat is correct opgelost.
Toyota is gewoon een fijne auto.

Service
henrite van ginkel (wijdewormer)
01/10/2014
8

grote beurt laten doen,er werd uitleg gegeven wat er gedaan was en er werd gevraagd of ruitenwisserblad vervangen mocht worden
omdat hij gescheurd was,alles was op tijd klaar en kon een leenfiets meekrikjgen,goed geregeld en erg vriendelijk
te woord gestaan

Service
Anoniem
23/09/2014
8

goede service en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
19/09/2014
8

betrouwbaar en nette dealer zowel showroom als werkplaats

Service
Carry Link (Amsterdam)
19/09/2014
8

dealer doet wat hij moet doen.

Service
Anoniem
08/09/2014
8

Goede service, personeel zijn zeer vriendelijk,

Service
Anoniem
08/09/2014
8

Zeer klant vriendelijk

Service
Anoniem
08/09/2014
9

Ik ben goed geholpen en ingelicht over de prijs per telefoon. Ook het bericht per SMS dat de auto gereed was.

Service
Anoniem
03/09/2014
8

klantvriendelijk, geen poespas

Service
Joey Ossebaar (Purmerend)
03/09/2014
10

De service was erg goed en zeer vriendelijk personeel. Vlotte afhandeling en goede prijs.

Service
Anoniem
02/09/2014
10

Altijd vriendelijk, informatief een luisterend oor. En aan een half woord voldoende met een kopje koffie erbij. Snel accuraat.

Service
Jaap Schavemaker (Assendelft)
01/09/2014
9

Men komt de gemaakte afspraken keurig na, je komt niet voor onverwachte dingen te staan en de auto werd 'smorgens bij mij thuis opgehaald en aan het eind van de dag weer keurig teruggebracht.Top!

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Goeie dealer, klantvriendelijk, doen wat afgesproken is, alleen laatst geen prijsopgave vooraf, (waarschijnlijk vergeten, geen groot probleem).

Service
Anoniem
26/08/2014
8

De service is prima. Verkoop personeel kan beter en er kan wat meer aan de uitstraling van het interieur worden gedaan

Verkoop
P.Schuddeboom (Wormerveer)
19/08/2014
10

Goede ontvangst en afwikkeling,geeft vertrouwen

Service
T. Hoop (Zaandam)
19/08/2014
8

Goede service, alleen zou ik het fijn vinden dat de auto even dooe een wasstraat gehaalt zou kunnen worden als service.

Verkoop
Dhr en Mevr. Schwebke (Oostzaan)
14/08/2014
9

eerlijkheid, betrouwbaar

Service
Anoniem
12/08/2014
9

Prima garage, met goede service en leuk personeel

Service
Anoniem
12/08/2014
8

Vlotte en deskundige afhandeling

Service
Anoniem
12/08/2014
7

nette behandeling, alleen bij terugroep akties, wat vaak voorkomt helaas, vervangende auto aanbieden

Service
D de Weerd (Zaandam)
12/08/2014
10

Benaderen van de klant, behulpzaam bij camaliteiten, advies geven enz.kan volgens mij NIET beter

Service
Anoniem
11/08/2014
10

Fantastische garage, werkplaats en showroom, we zijn meer dan tevreden!

Verkoop
Anoniem
07/08/2014
10

vriendelijke ontvangst en erg behulpzaam

Service
Anoniem
05/08/2014
9

Om dat alles goed word verteld

Service
Anoniem
30/07/2014
8

Ik ben tevreden over de uitvoering van de service beurten, uitleg, klantvriendelijkheid. Administratief 1 minpunt want ik heb dit jaar geen herinnering voor de jaarlijkse beurt gehad, mogelijk doordat mijn adreswijziging van 2 jaar geleden niet goed is ingevoerd. De factuur bij de aankoop destijds liet ook te wensen over

Verkoop
Anoniem
30/07/2014
9

Vriendelijke medewerker, nam de tijd om alles door te nemen en uit te leggen. Klantenservice staat zo te zien hoog in het vaandel. Dit is erg fijn.

Service
Dhr.R.van der Grijspaarde (Amsterdam)
29/07/2014
9

Attent.Correct en vriendelijk.

Service
Mevr. J.H.E. Tellemman (Krommenie)
29/07/2014
9

De netheid waarmee gewerkt wordt en de kllant vriendelijkheid

Service
H.J.Rorije
24/07/2014
9

klantvriendelijk, heldere uitleg over hoe en waarom

Service
Anoniem
23/07/2014
8

Er wordt prima service verleend en je wordt goed op de hoogte gebracht van eventuele reparaties.

Verkoop
Chris Beets (Amsterdam)
23/07/2014
10

Vriendelijk,vakbekwaam ,niet opdringerig,goede informatie

Service
A. de Haan (Assendelft)
18/07/2014
9

sommige aspecten kunnen altijd beter.
- zo vond ik glas van thee niet geheel schoon maar heeft meer met service te maken dan met de auto zelf
- bij een taxatie van huidige auto (vorig jaar) weinig te onderhandelen, bleek bij andere Toyota hogere taxatie te krijgen

Service
Gerard Sas (Zaandam)
18/07/2014
8

de vraag voor een taxatie van mijn auto bij inruil was niet doorgegeven.
Een specificatie betreffend een extra kosten is niet geleverd

Verkoop
Dhr. A.P. Gill (Krommenie)
17/07/2014
9

Helaas bij aflevering was de navigatiesysteem niet ingebouwd en er waren geen matten. Dit was 2 dagen later opgelost.

Service
Anoniem
16/07/2014
7

Klantgericht, goede service.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

Altijd een correcte behandeling en uitvoering van werkzaamheden.
Deze dealer geeft je het welkom en tevredenheids gevoel!

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
8

netjes ontvangen, goede uitleg, goede eerste indruk

Service
Dhr. A.Starreveld (Zaandam)
08/07/2014
9

Klant vriendelijk.

Service
Ger Jonker (Zaandam)
07/07/2014
9

Prima service
Klantvriendelijk personeel

Verkoop
A.B.Morselt (Zaandam)
26/06/2014
9

Een goede uitleg en behandeling van de sflevering

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Pretige behandeling, geen klachten

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

Alles was prima, goed geholpen, zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Niets op aan te merken.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
10

We hadden zelf de auto al uitgekozen, we kregen prima informatie. Vriendelijke man. Prima uitleg hoe de auto werkt.

Service
G. F. Scholts (Oostzaan)
26/06/2014
9

Direct contact met de monteur waardoor je eventuele probleem duidelijk overkomt, verder sympathieke mensen.
Zou zelfs een 10 zijn als er ook nog een vervangende auto of scooter beschikbaar zou zijn voor grotere beurten of reparaties, de leenfiets is wel erg mager.

Service
joop koeberg (amsterdam)
26/06/2014
9

tevredenheid,deskundigheid en vriendelijkheid

Service
Anoniem
12/06/2014
8

goede service ..

Service
Ron Hooijschuur (Koog aan de Zaan)
12/06/2014
9

BEEKS is een prima TOYOTA team.

Service
Anoniem
05/06/2014
8

lage onderhoudskosten / goed werk en vriendelijk personeel

Verkoop
Jt van straten (Zaandam)
04/06/2014
10

Een goede betrouwbare garage met goede prijzen. Men is vriendelijk en behulpzaam en in de werkplaats zeer vakkundige werklui. De verkoper, wesley Jas is een mensenmens met oog voor klant en zijn werkgever. Al met al een dikke 10 waard!

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.